layout_06layout_08layout_10  
Ευρώπη


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
inst11 Η Κωνσταντινούπολη, διεθνώς γνωστή ως Ιστανμπούλ , είναι η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι της Τουρκίας.

Περισσότερα...
 
ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
it11 Η ιστορία της Ιταλίας είναι στενά συνδεδεμένη με τον πολιτισμό όλης της περιοχής της Μεσογείου αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.

Περισσότερα...
 
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΜΟΝΤΕ ΝΕΓΚΡΟ
croatia-plitvice Η Κροατία  της οποίας η επίσημη ονομασία είναι Κροατική Δημοκρατία (Republika Hrvatska), είναι μία δημοκρατική χώρα στην νότιο-ανατολική Ευρώπη.

Περισσότερα...
 
ΒΙΕΝΝΗ

vienna0471 Η Βιέννη  είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της.

Περισσότερα...
 
ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΠΟΤΣΔΑΜ-ΔΡΕΣΔΗ
berlin Το Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα και εκτός αυτού η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας. Ως προς τον πληθυσμό είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Περισσότερα...
 
ΠΡΑΓΑ
prague13 Η Πράγα  είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας.Χτισμένη στον ποταμό Μολδάβα  στην κεντρική Βοημία, έχει 1,2 εκατομμύρια κατοίκους.

Περισσότερα...
 
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
varkeloni Tαξίδι στη Βαρκελώνη. Ανακαλύψτε ένα από τα ομορφότερα λιμάνια της Μεσογείου και μια από τις σημαντικότερες πολιτισμικές ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Επισκεφθείτε την Σαγκράτα Φαμίλια
( τον καθεδρικό της ¨Αγιας Οικογένειας) καθώς και τα παραμυθένια κτήρια του Γκαουντί που χαρακτηρίζουν την πόλη.Ιδανική επίσκεψη με την οικογένεια το Ενυδρείο και τα Universal Studios στο
Port Aventure, ένα πάρκο διακέδασης και χαράς με εντυπωσιακά παιχνίδια.
Μην παραλείψετε την γενέτειρα του Νταλί, Φιγκέρας.

Περισσότερα...
 
ΡΩΜΗ

rwmi Tαξίδι στη Ρώμη.Εκδρομή στην αιώνια πόλη με κεντρικό ξενοδοχείο, ξεναγήσεις εκδρομές,
αρχηγό συνοδό. H πόλη του Ρωμύλου και του Παζολίνι, του Ιούλιου Καίσαρα
Η διαβόητη Φοντάνα ντι Τρέβι , Πιάτσα Ντι Σπάνια η Βία Κοντότι, το Βατικανό,
το Πάνθεον και οι μοναδικές πλατείες της με τα ομορφα εστιατόρια και τα καφέ σας δίνουν μια υπέροχη άποψη για ενα 4 ημερο μοναδικό έξω από τα συνηθισμένα.

Περισσότερα...
 
ΠΑΡΙΣΙ
image1
Ταξίδι στο Παρίσι-Disney. Aπολαύστε το παραμυθένιο βασίλειο του Disney. Περιπλανηθείτε στη Main Street, επισκεφθείτε τον πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, την σπηλιά των πειρατών, τη χώρα του Πινόκιο και τη Χιονάτη.
Ζήστε την περιπέτεια με τον Ιντιάνα Τζόουνς, μεταφερθείτε στο μέλλον με τη Discovery Land και φωτογραφηθείτε με τους πασίγνωστους ήρωες του Disney. Tαξίδι στο Παρίσι-Ντίσνεϋ, κάθε εβδομάδα όλο το χρόνο με εγγυημένες αναχωρήσεις

Περισσότερα...
 
ΛΟΝΔΙΝΟ
image1 Tαξίδι στο Λονδίνο. To Λονδίνο, παρά το 'βαρύ' στυλ του, είναι πάντα ζωντανό, ενδειαφέρον και κεφάτο. Επισκεφθείτε το βρετανικό μουσείο, που διαθέτει εκθέματα που προέρχονται από την Ασία, την Αίγυπτο και τη Ρώμη και φυσικά τον Παρθενώνα και συγκεντρώνει 5 εκ. τουρίστες κάθε χρόνο. Εκδρομή στο Λονδίνο με γκρουπ σε κεντρικά ξενοδοχεία με ξεναγήσεις εκδρομές, αρχηγό.         Λονδίνο 4,5 ημ
Περισσότερα...
 
ΠΑΡΙΣΙ - EURODISNEY

image2 Ταξίδι στο Παρίσι Eurodisney.H πόλη του έρωτος και του φωτός, του πνεύματος και της κουλτούρας, της κομψότητας, της γαστρονομίας και της EuroDisney, προσφέρει στον επισκέπτη αναρίθμητες επιλογές

Περισσότερα...
 
ΒΕΡΟΛΙΝΟ
image1 Ταξίδι στο Βερολίνο. Αξίζει η γνωριμία με την πύλη του Βρανδεμβούργου, το θέατρο Σίλερ, το νέο κοινοβούλιο, την Όπερα την Πατεία Πότσνταμ. Ένας από τους ιδιαίτερους πόλους έλξης, ειδικά για τους Έλληνες ταξιδιώτες, είναι το μουσείο της Περγάμου.

Περισσότερα...
 
ΜΑΔΡΙΤΗ - ΤΟΛΕΔΟ
image1 Ταξίδι Μαδρίτη-Τολέδο. Εκδρομή με κεντρικά ξενοδοχεία, ξεναγήσεις, αρχηγό συνοδό του γραφείου μας. Πόλεις που θεωρούνται οι ίδιες ζωντανά μουσεία.

 

Περισσότερα...